Specialiști Pampers

Specialiști Pampers

.

Misiunea Pampers

Imaginează-ți cum descoperă micuțul tău lumea, după ce a stat atât de confortabil și de protejat în burtica ta. Cât de nou e totul pentru el și cu câte senzații trebuie să se obișnuiască. Are nevoie de tine la fiecare pas al descoperirilor sale.

Iar să fii mămică e o experiență nouă și pentru tine. O experiență care vine cu tot atâtea întrebări la început de drum.

De aceea, în timp ce micuțul tău se se simte acasă în brațele tale, Pampers Premium Care are grijă să îi ofere acea senzație minunată de confort și protecție de care are nevoie pentru a descoperi lumea. Și vă aduce alături o echipă de specialiști care să vină cu răspunsuri de încredere la cele mai arzătoare întrebări ale acestui început de drum.

Dedicată pielii sensibile de bebei și mămică de doi băieței

Medic dermatolog Andra Cristea: Medic dermatolog Andra Cristea:
Dr. Andra Cristea vine cu soluții pentru tot ce ține de pielea bebelușului.
Absolventă a UMF ”Carol Davila” București în 2006, dar mai presus de toate mămică a doi băieței, dr. Andra Cristea s-a specializat în dermatovenerologie la Spitalul Clinic Colentina sub îndrumarea dr. Olsavszky Rozalia. Pentru întrebări și curiozități despre cum să îngrijiți și să protejați mai bine pielea delicată a bebelușului, dr. Cristea vine în ajutor cu răspunsuri și recomandări bazate pe studiile medicale din care a făcut parte.

Mămică pentru trei, pediatru pentru toți cei pe care reușește să-i ajute cu sfaturile ei

Medic pediatru Ilinca Tranulis: Medic pediatru Ilinca Tranulis:
Medic pediatru și consultant în lactație, dr. Ilinca Tranulis și-a dedicat întreaga carieră susținerii mămicilor. În 2012, a lansat 07ALAPTARE, linia gratuită unde părinții și cadrele medicale pot primi sfaturi pentru probleme de alăptare sau lactație. În 2015, dr. Tranulis a deschis Clinica de alăptare, cabinetul de pediatrie care aduce la un loc medici din mai multe arii de specialitate care să le răspundă mamelor la orice întrebare. Multe informații utile se găsesc și pe grupul de Facebook al clinicii, unde comunitatea numără deja peste 30.000 de membri. Dr. Ilinca Tranulis e aici pentru cele mai sensibile întrebări ale voastre, mămici și tătici.

Aduce pe lume bebei și are și doi ai ei!

Medic ginecolog Irina Matei: Medic ginecolog Irina Matei:
Ea însăși mămică a doi bebeluși de 1 și 3 ani, dr. Irina Matei s-a specializat în aducerea pe lume a bebelușilor și și-a finalizat formarea profesională în Spitalul Universitar Ottignies, Louvain la Neuve, Belgia (2014 -2016). În ultima perioadă, s-a dedicat reproducerii umane asistate, așa că ne poate ajuta cu sfaturi și recomandări legate și de fertilizarea in Vitro. De la planificarea familială până la ultrasonografie, histeroscopie, colposcopie și până la nașterea bebelușului, dr. Irina Matei este specialistul care e gata să folosească tot ce știe pentru a aduce pe lume bebeluși sănptoși.


Să devii mămică e un moment unic, plin de bucurie. Însă cu siguranță vine și cu o mulțime de noi întrebări.
De aceea, în această misiune suntem curioși să știm care sunt acestea.
Spuneți-ne aici întrebările care vă preocupă cel mai mult când vine vorba de îngrijirea micuților voștri. Cele mai multe și mai arzătoare dintre ele își vor găsi răspunsuri de încredere cu Pampers.

Consimțământ Cookie-uri