Pampers-Team 04/06/2020 - 17:19 ora

Joaca nelimitată și neîntreruptă de umezeală cu Pampers Pants!

A fi părinte este plin de aventuri și bucurii. Desigur schimbarea scutecelor nu este o activitate plăcută pentru tătici, mămici și nici pentru bebeluși, mai ales atunci când, întrerup joaca pentru a schimba scutecul. Micuții exploratori sunt în continuă mișcare atunci când încep să descopere lumea înconjurătoare, ceea ce necesită un scutec care oferă confort, și libertate.


Atunci când micuții încep să meargă de a bușilea, e foarte important să alegem un scutec care să îi păstreze pielea uscată, și în același timp să permite să exploreze lumea liber. Pampers acum prezintă noile scutece-chiloțel cu fixare elastică 360° de jur-împrejur care se adaptează la burtica bebelușilor.

Cu ajutorul noilor scutece-chiloțel Pampers Pants putem reduce din timp și energie la schimbarea scutecelor, fiindcă este foarte ușor de pus și de scos. Ușor de pus: strecoară-i piciorușele prin scutec și doar trage-l până sus. Ușor de scos: doar rupe lateralele, apoi ridică-l, rulează-l scutecul chiloțel, lipește banda adezivă și sunteți gata. Desenele sunt pe partea din față și banda adezivă este pe spate.

Cu scutecele-chiloțel Pampers Pants schimbarea scutecelor durează doar câteva secunde, astfel putem să-i implicăm pe micuții noștri la joc, și putem să ne bucurăm împreună de distracție neîntreruptă.

Schimbă timpul petrecut la schimbarea scutecelor cu timpul de joacă!

Andreea și Echipa Pampers este foarte curioasă să afle cum merge testarea, și care este opinia voastră despre Pampers Pants. Acest lucru puteți arăta prin ajutorul fotografiilor pe care le puteți încărca aici, și prin postările voastre. Nu uitați, puteți să distribuiți și cu noi postările voastre, prin ajutorul instrumentului de raport.

Raportare online


@Cu toții: Care este recordul vostru la schimbatul scutecelor? Cu ajutorul noului Pants template puteți să arătați prietenilor voștri cât de repede terminați schimbatul scutecelor. Ați folosit deja?

105 Comentarii

Csilla • 17/06/2020 - 22:32 ora

Vă mulțumim că ne-ați dat ocazia să testăm noile scutece Pampers Pants 360...Suntem foarte încântați de aceste scutece,chiar fac față si sunt super ușor de pus si de luat jos, mereu am recomandat și o să recomand marca Pampers deoarece aveți produse de o calitate superioară ..vă mulțumim încă odată 🤗😘

Dyda Verified Te rugăm să-ţi accesezi contul/conturile de socializare ca să-ţi confirmi profilul. 18/06/2020 - 21:36 ora

Nici nu are timp sa isi dea seama, ca deja e schimbat 😃 atat de usor de folosit si practici.

GeorgianaDumitru • 19/06/2020 - 09:22 ora

Sunt superbi,bebe e fericit iar mami e si mai fericita.Nu pierdem mult timp sa.l schimbam pe pampi si plus de asta bebe nu se irita,nu e umed,Pants absoarbe foarte bine iar bebe se simte comfortabil in ei.Recomand cu drag.

Stefaniamaria • 22/06/2020 - 21:37 ora

Multumesc pentru kit! Sunt foarte incantata de noul model, se pun foarte usor. O sa achizitioanez si eu acest model. Recomand tuturor

FeFe24 • 24/06/2020 - 14:29 ora

Fetita mea este foarte incantata cu noii pampers pants ,nu mai trebuie sa fug după ea prin casa pentru ai pune pampersul,imediat ii pun chiloțeii pe ea și este foarte incantata

Înapoi la început

Consimțământ Cookie-uri