Pampers-Team 04/06/2020 - 17:19 ora

Joaca nelimitată și neîntreruptă de umezeală cu Pampers Pants!

A fi părinte este plin de aventuri și bucurii. Desigur schimbarea scutecelor nu este o activitate plăcută pentru tătici, mămici și nici pentru bebeluși, mai ales atunci când, întrerup joaca pentru a schimba scutecul. Micuții exploratori sunt în continuă mișcare atunci când încep să descopere lumea înconjurătoare, ceea ce necesită un scutec care oferă confort, și libertate.


Atunci când micuții încep să meargă de a bușilea, e foarte important să alegem un scutec care să îi păstreze pielea uscată, și în același timp să permite să exploreze lumea liber. Pampers acum prezintă noile scutece-chiloțel cu fixare elastică 360° de jur-împrejur care se adaptează la burtica bebelușilor.

Cu ajutorul noilor scutece-chiloțel Pampers Pants putem reduce din timp și energie la schimbarea scutecelor, fiindcă este foarte ușor de pus și de scos. Ușor de pus: strecoară-i piciorușele prin scutec și doar trage-l până sus. Ușor de scos: doar rupe lateralele, apoi ridică-l, rulează-l scutecul chiloțel, lipește banda adezivă și sunteți gata. Desenele sunt pe partea din față și banda adezivă este pe spate.

Cu scutecele-chiloțel Pampers Pants schimbarea scutecelor durează doar câteva secunde, astfel putem să-i implicăm pe micuții noștri la joc, și putem să ne bucurăm împreună de distracție neîntreruptă.

Schimbă timpul petrecut la schimbarea scutecelor cu timpul de joacă!

Andreea și Echipa Pampers este foarte curioasă să afle cum merge testarea, și care este opinia voastră despre Pampers Pants. Acest lucru puteți arăta prin ajutorul fotografiilor pe care le puteți încărca aici, și prin postările voastre. Nu uitați, puteți să distribuiți și cu noi postările voastre, prin ajutorul instrumentului de raport.

Raportare online


@Cu toții: Care este recordul vostru la schimbatul scutecelor? Cu ajutorul noului Pants template puteți să arătați prietenilor voștri cât de repede terminați schimbatul scutecelor. Ați folosit deja?

Dana 28/05/2020 - 17:56 ora

Al tău ce crezi că ar zice?

În ultimele zile am primit foarte multe fotografii creative de la voi, care au fost publicate și pe rețelele voastre de socializare, dar încă suntem departe de finalul proiectului!
Pentru Echipa Pampers, este foarte important ca toți părinții să afle beneficiile noilor scutece-chiloțel Pampers Pants, așa că vă rugăm să distribuiți online experiențele, opiniile voastre. Cu ajutorul bulelor de dialog și a posterului putem să creăm momente speciale în care putem arăta prietenilor aceste scutece uimitoare!

Al tău ce crezi că ar zice? Cum putem să creăm fotografii distractive și credibile?
Am adus câteva sfaturi care vă vor ajuta să creați fotografii uimitoare:

 1. Cheia fotografiilor de succes este lumina!

  Întotdeauna trebuie să ne asigurăm că este lumină destulă unde facem fotografiile. Cele mai frumoase fotografii sunt capturate în lumină naturală. În cazul în care facem fotografii cu lumina artificială, e important ca să nu fie prea întunecat sau să predomine galben ca reflexie a luminii. E important să nu facem fotografii în fața unei surse de lumină pentru a evita imaginile întunecate.

 2. Creativitate!

  Cât suntem mai creativi cu atât mai bine! Scopul nostru în acest proiect este să arătam prietenilor noștri în mod distractiv cum se simt micuții noștri în Pampers Pants, și care sunt beneficiile noilor scutece-chiloțel. Acest lucru îl putem face prin ajutorul bulelor de dialog și al posterului.

 3. Fundal ideal!

  Atenție la fundal, ca să nu apară detalii deranjate, care să distragă atenția. De foarte multe ori, stricăm o fotografie frumoasă fiindcă pe fundal apar obiecte nepotrivite.

 4. #cittateinpampers

  La finalul postului să folosim următoarele hashtag-uri: #citateinpampers, #PampersPants, #proiectPampersClub, #PampersClubRO și etichetăm (tag) @Pampers Romania 😊

Nu uitați să ne trimiteți linkul după postările voastre, prin instrumentul de raportare online. Puteți să găsiți aici!

Încă mai pot solicita prietenii voștri scutece-chiloțel pentru testare gratuită!

@Cu toții: Ce credeți că zic micuții voștri despre noile Pants? Aveți deja idei creative pentru fotografii cum ați putea să arătați prietenilor?

Dana 26/05/2020 - 16:22 ora

Distracție cu Pants

La câțiva dintre voi au ajuns noile Pampers Pants, deja ați descoperit ce este în pachetul vostru. Sperăm că și vouă v-a plăcut conținutul pachetului. 😊
În ultimele săptămâni nu am avut posibilitatea de a ne întâlnii cu prieteni noștri sau cu prietenii micuțului nostru, mai jos am creat o listă de activități pentru voi cum v-ați putea distra în casa cu micuții voștri:

Kit-ul tău Pampers Pants este deja pe drum!

 1. Jocul Micul toboșar!

  Este un joc extrem de simplu, care dezvoltă coordonarea și simțul auditiv. Pentru acest joc aveți nevoie de cratițe, oale, linguri de lemn. Astfel puteți să faceți o formație care produce muzică ajutându-se de percuție.

 2. Pompoane distractive

  Această activitate o recomandăm pentru toate vârstele, fiindcă este atât de ușoară și distractivă. Totodată dezvoltă motricitatea fină, simțurile și putem să ținem micuții captivați pentru o perioadă mai lungă. O să avem nevoie de pompoane colorate și o tavă pentru cuburi de gheață. Desigur cei mici vor pune haotic pompoanele, însă cei mai mari deja pot să sorteze după culoare sau mărime.

 3. Micul ”Picasso”

  O altă activitate distractivă este pictatul, dar fără vopsea. Nici o mămică nu ar vrea ca micuțul său să se murdărească sau să-l intre vopsea în ochi. Noi oferim o altă modalitate de a picta și anume cu apa. Această activitate dezvoltă motricitatea fină și cei mici pot să participe în joc. Lipește o foaie pe masă cu scoci, pregătește într-un pahar cu apă călduță, și poate să înceapă marea distracție cu ajutorul unei pensule sau cu ajutorul degetului.

 4. Petrecere cu dans

  O altă activitate haioasă pentru cei mici este dansul. Atunci când micuții voștri au multă energie și nu puteți ieși din casă puteți să organizați o petrecere acasă. Puneți muzică pentru copii, dați volumul mai tare decât de obicei și dansați împreuna. Dacă aveți si câteva baloane petrecerea este și mai distractivă pentru mici.

Cu ajutorul noilor Pampers Pants nu trebuie să întrerupeți joaca, fiindcă în câteva secunde puteți să îl schimbați și astfel micuții voștri vor continua joaca confortabil.

Nu uitați! Încă mai puteți să vă invitați prietenii voștri la Pampers Club, că să încerce și ei noile Pampers Pants cu fixare 360°. Acest lucru puteți să-l faceți cu ajutorul template-urilor și prin butonul de invitație. Template-urile puteți găsii aici.

Suntem curioși să aflăm:

@Cu toții: Voi cum vă distrați cu micuții? Arătați-ne printr-o fotografie/postare ce activități aveți cu micuții și cum rezistă scutecul-chiloțel în aceste activități?

Dana 20/05/2020 - 16:41 ora

Bine ați venit în proiectul Pampers Pants, unde veți încerca noile scutece-chiloțel Pampers cu fixare 360° de jur-împrejur.

Mă numesc Andreea, sunt responsabilă pentru marca Pampers Pants în Romania și sunt mama a doi copii. În ultimele săptămâni, la fel ca și voi, îmi desfășor activitățile profesionale de acasă. Am fost nevoită să mă adaptez la această situație nouă și să combin munca de birou, cu cea de îngrijire a gospodăriei, dar în același timp să mă ocup și de micuții mei. Îmi place foarte mult această perioadă, fiindcă petrec mai mult timp cu copiii, dar pe de o altă parte trebuie să recunosc că este și obositor.

Bine ați venit în proiectul Pampers Pants În următoarele săptămâni veți încerca noile scutece-chiloțel Pampers Pants, împreună cu 3000 de părinți. Suntem bucuroși că vă putem prezenta noile Pampers Pants cu fixare 360° de jur-împrejur. Pentru noi, cei de la Pampers ,siguranța micuților voștri este cea mai importantă. Din acest motiv am creat noile Pampers Pants care sunt ușor de schimbat în timpul zilei și oferă protecție împotriva scurgerilor noaptea!

Kit-ul vostru este deja pe drum și în curând va ajunge la voi acasă pentru testare! Dar până când va ajunge kit-ul vostru, vă propun să revizuim obiectivele proiectului:

 1. Deschide kitul tău Pampers Pants, apoi citește cu atenție manualul de instrucțiuni pentru proiect. Încearcă produsul, și descoperă beneficiile noilor Pampers Pants.

 2. Postează pe canalul tău de socializare primele impresii imagini sau video despre Pampers Pants. Arată-ne cu ajutorul bulelor de dialog și a posterului cum se simte bebelușul tău în scutecele-chiloțel. Nu uita hashtag-urile: #PampersPants, #citateinpampers, #proiectPampersClub,#PampersClubRO

 3. În situația actuală, nimic nu este mai important pentru noi decât siguranța ta și a familiei tale. Din acest motiv nu am inclus mostre pentru prietenii tăi. Invită prietenii tăi să se înregistreze la Pampers Club, și să completeze chestionarul, prin care pot solicita gratuit scutece-chiloțel Pampers Pants!

 4. După ce ai descoperit beneficiile noilor Pampers Pants, distribuie opinia ta altor părinți scriind recenzii.

 5. La finalul proiectului spune-ne opinia ta sinceră prin completarea Chestionarului de evaluare.

De abia așteptăm împreună cu Pampers Club să aflăm opiniile voastre sincere despre produs. 😊
Vă urăm distracție plăcută!
Cu drag:
Andreea

Consimțământ Cookie-uri