Dana 15/06/2021 - 09:37 ora

Supermisiunea Pampers Club

Deja a trecut o săptămâna de când ați primit echipamentele de supereroii, și sperăm că ați avut ocazia de a încerca cu micuții scutecele-chiloțel Pampers Pants și accesoriile de supereroi. Echipa Pampers este foarte curioasă ce superputeri au descoperit micuții voștri.
Supermisiunea noastră în acest proiect este să arătăm prietinilor și altor părinți beneficiile scutecelor-chiloțel Pampers Pants în ediția specială cu supereroii DC.

Supermisiunea Pampers Club

Cum putem să le arătăm prieteniilor superputerea ce descoperă micuții voștri în scutecele-chiloțel Pampers Pants?

 1. Prin crearea fotografiilor pe rețelele de socializare:

  Folosește posterul: Pune bebelușul tău pe poster, și surprinde momentul printr-o fotografie.
  Folosește bulele de dialog și măștile de supereroi: Fă o fotografie, și arată prietenilor tăi cu bulele haioase și cu măștile de supereroi ce superputere descoperă micuțul tău.
  Folosește hashtag-urile: #PampersPants, #PampersClubRO, #proiectPampersCLUB, #născutsupererou, #erouPampersClub și etichetează (tag) Pampers Romania pe Facebook sau @pampers_romania pe Instagram.

 2. Prin folosirea filtrului Instagram de pe pagina Pampers:

  Creează un story sau o postare pe Instagram în care vei folosi filtrul de Instagram Supererou PampersClub. Caută în galeria de filtre Instagram filtrul: SupererouPampersClub Folosește filtrul “SupererouPampersCLUB” și fă o poză cu bebelușul tău echipat în Pampers Pants. Posteaz-o pe profilul tău de Instagram.

 3. Prin împărțirea voucherelor:

  După ce ai încercat cu micuțul tău scutecele-chiloțel Pampers Pants, împarte vouchere Pampers Pants, și întreabă-i pe micuții prietenilor tăi ce părere au despre scutecele-chiloțel Pampers Pants.

 4. Prin distribuirea opiniei tale scriind recenzii pe platforme online:

  Întrebări care te pot ajuta sa scrii o recenzie utilă:
  • Cât de eficient a fost scutecul-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC?
  • Ce părere ai despre desenele pe scutecul-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC?
  • Care sunt opiniile tale generale despre scutecul-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC?

În continuare așteptăm fotografiile voastre creative. Iar cu ajutorul instrumentului de raportare puteți să ne trimiteți link-urile după postări.

+ Încarcă fotografia ta aici!


@Cu toții: Ce experiențe ați avut cu scutecele-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC? Ce părere au prietenii voștri despre Pampers Pants cu supereroii DC?

4 Comentarii

AnnDumitrescu • 18/06/2021 - 18:00 ora

Ne place foarte mult designul și sistemul scutecelelelor Pampers Pants cu supereroi, însă vom rămâne la Pampers Premium Care
Pants deoarece aceștia sunt mai buni pentru pielea sensibilă a bebelușei mele. Cu toate acestea, îi recomandăm cu drag și pe cei cu supereroi prietenilor noștri, am distribuit voucherele către ei și ne-am bucurat de kit-ul trimis de voi. Mulțumim frumos, Pampers!

Aniela • 19/06/2021 - 06:39 ora

Suntem foarte multumita de pants cu supereroi si am recomandat cu mare drag prietenilor!🤗🤗🤗

Georgy9285 • 21/06/2021 - 19:04 ora

Noile Pampers pants super eroi sunt foarte bune,nu am întâmpinat nici o problema cu ele,rezista întreaga noapte,fetița mea este super eroina ,veselă și jucăușă.

Georgy9285 • 21/06/2021 - 19:09 ora

Am recomandat și împărțit voucherele prietenilor și ei sunt incantati de acestia

Înapoi la început

Consimțământ Cookie-uri