Dana 23/06/2021 - 14:23 ora

Cele mai frumoase momente!

În ultimele 3 săptămâni, am încercat împreună cu micuții scutecele-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC. În ultimul nostru articol, am adunat cele mai frumoase momente ale proiectului #NĂSCUTSUPEREROU. ECHIPAT CA UN SUPEREROU! Dorim să vă mulțumim pentru fotografii și pentru participarea activă în proiect.

 • Cele mai frumoase momente!
  Mulțumim frumos pentru fotografii: AnaPrs15, Roxy22
 • Cele mai frumoase momente!
  Mulțumim frumos pentru fotografii: RusuDamian, AlexM, AliNantu28
 • Cele mai frumoase momente!
  Mulțumim frumos pentru fotografii: Gabriellee3203, RamonaGB
 • Cele mai frumoase momente!
  Mulțumim frumos pentru fotografii: ElenaS, Stef29, Noemy17

BebeArmin ne-a scris următoarele despre scutecele-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC:

Noile scutece cu supereroii DC sunt adorate atât de cel mic, cât și de noi. Inclusiv cutia a devenit o jucărie pe placul lui!

și Jullya89 a fost încântată de scutecele-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC:

Am primit pachetul cu Pampers Pants super eroi. Băiatul meu e super încântat de scutece. Sunt mai subțiri absorb mai mult fără risc de accidente. De acum înainte puiul meu dorește să cumpărăm numai Pampers cu super eroi. Ne am distrat amândoi când am primit pachetul...a fost foarte fericit când a văzut pamperșii pants. Mulțumim Pampers pentru cadoul făcut și pentru șansă de a încerca dinainte. Sunteți cei mai tari!

Începând de astăzi este disponibil Chestionarul de evaluare, unde puteți rezuma opiniile despre produs, și puteți evalua produsul. Pentru Echipa Pampers orice feedback este important, astfel vă rugăm, să completați chestionarul. Chestionarul puteți găsi și la profilul vostru personal sau prin apăsarea butonului de mai jos. Chestionarul este valabil până la data de: 07.07.2021.

Până la data de 07.07.2021 ne puteți trimite fotgrafiile voastre aici!

Completează Chestionarul de evaluare!


@Cu toții: Cum v-ați simțit în timpul proiectul #NĂSCUTSUPEREROU. ECHIPAT CA UN SUPEREROU!

3 Comentarii

Daria10 • 23/06/2021 - 20:12 ora

Am primit pachetul cu Pampers Pants super eroi. Fetita mea a fost foarte incantata .mulțumim 🥰

ElenaS. • 24/06/2021 - 13:16 ora

Chiar ne am simtit ca niste supereroi. Multumim!

M0nica • 26/06/2021 - 12:10 ora

Bună ziua! Noi din păcate nu am primit coletul deși am fost selectați. Am verificat și lista și într-adevăr am apărut pe lista la nr 50 dar coletul nu a ajuns la noi. Am făcut și sesizări, am trimis e-mailuri ( mai multe) în care am anunțat faptul ca nu am primit kitul dar nu am primit niciun raspuns. DEZAMAGITA.... :( :( :(

Pampers-Team Verified Te rugăm să-ţi accesezi contul/conturile de socializare ca să-ţi confirmi profilul. 29/06/2021 - 17:14 ora

@M0nica: Bună draga noastră! Probabil email-ul nostru a ajuns în spam. Coletul tău a fost returnat.Te rugăm să ne scrii adresa ta la info@pampersclub.ro.

Înapoi la început

Consimțământ Cookie-uri