Pampers Pants

Pampers Pants

2 000 de mămici au încercat noile scutece-chiloțel Pampers Pants 360!

.

Dana 23/11/2020 - 16:07 ora

Cele mai frumoase momente!

În ultimele 3 săptămâni, am încercat împreună cu micuții noile scutece-chiloțel Pampers Pants cu fixare confortabilă 360°. În ultimul nostru articol, am adunat cele mai frumoase momente ale proiectului Pampers Pants 360°. Dorim să vă mulțumim pentru fotografii și pentru participarea activă în proiect.

Cele mai frumoase momente! Mulțumim frumos pentru fotografii: Roxanaandreeapurusniuc, CameliaRaluca, AnnaMaria2019, Raluca97, ZahariaIG, Emmamaria, Paolaaa

AncaRadulescu ne-a scris următoarele despre noile Pampers Pants:

Bună!!! Sunt bucuroasă că m-am aflat printre câștigători și ca am avut ocazia sa încercăm noile scutece-chiloței de la Pampers. Ce pot să zic, bebe Victor se trezește foarte fericit, sunt foarte ușor de folosit, absorb foarte bine și nu se mai trezește ud. Ne declarăm mulțumiți și în continuare le vom folosi. Am oferit și prietenelor vouchere și sunt foarte mulțumite.

Și Florentina19 este încântată de noile scutece-chiloțel Pampers Pants cu fixare confortabilă de 360°:

Bună ziua, sunt plăcut impresionata de Pampers Pants! Deși sunt foarte subțiri, absorb excelent, lăsând uscata pielea copilului! Banda din jurul burticii este flexibilă, nu strânge și nu lasă urme! Consider că este un produs foarte bun!

Începând de astăzi este disponibil Chestionarul de evaluare, unde puteți rezuma opiniile despre produs, și puteți evalua produsul. Pentru Echipa Pampers orice feedback este important, astfel vă rugăm, să completați chestionarul. Chestionarul puteți găsi și la profilul vostru personal sau prin apăsarea butonului de mai jos. Chestionarul este valabil până la data de: 08.12.2020

Completează Chestionarul de evaluare!


Până la data de 08.12.2020 ne puteți trimite fotgrafiile voastre aici!

@Cu toții: Cum v-ați simțit în timpul proiectul Pampers Pants?

Dana 19/11/2020 - 16:56 ora

Bebe odinit, bebe fericit!

Cele mai frumoase dimineți sunt diminețile în care micuții se trezesc voios și fericit. Nu e alarma mai frumoasă pentru o mămică decât să-l audă bebelușul râzând la prima oră a dimineții. O mămică este fericită când bebelușul ei este fericit. Iar un bebe fericit este atunci când este odihnit.

Bebe odinit, bebe fericit! În ultimele săptămâni 2000 de mămici împreună cu micuții lor au încercat noile scutecele-chiloțel Pampers Pants, și au testat cât de bine se adaptează la corpul bebelușului și datorită fixării confortabile 360° ține departe umezeala întreaga noapte.
În curând proiectul nostru se aproprie de sfârșit, dar mai avem puțin timp până la final. Profitați de zilele următoare și distribuiți opinia voastră despre scutecele-chiloțel Pampers Pants.
Până la finalul proiectului mai este timp pentru ...

 1. ... a împărții voucherele cu prietenii voștri, ca sa afle și ei de beneficiile noilor scutece-chiloțel. Nu uita! Voucherul este valabil până la data de 30.11.2020!

 2. ... de a arata prieteniilor o fotografie pe rețelele de socializare sau prin folosirea noilor story template cât de odihnit s-a trezit micuțul vostru în Pampers Pants. Descarcă-le de aici.
  Nu uita, să ne trimiți linkul despre postarea prin ajutorul instrumentului de raport.

 3. ...a distribui opinia ta despre noile scutece-chiloțel Pampers Pants, scriind recenzii ca să afle și alți părinți de beneficiile produsului.

Trimite-ne fotografia ta despre testare și în albumul nostru:
Încarcă fotografia ta!

Cu toții: Voi cum ați arătat prieteniilor voștri beneficiile noilor scutecele-chiloțel Pampers Pants? Pentru cine ați dat cadou voucherele?

Dana 17/11/2020 - 15:00 ora

Dimineți fericite cu Pampers Pants

Somnul este foarte important pentru bebeluși, atât pentru dezvoltarea fizică și psihică, astfel cu o rutină bine stabilită putem ajuta bebelușii să aibă un somn liniștit. Iar un somn liniștit începe de la un scutec confortabil și uscat întreaga noapte. Cu noile scutece-chiloțel Pampers Pants cu fixarea confortabilă 360°, micuții dorm liniștit, și sigur se vor trezii voios și fericit.

Dimineți fericite cu Pampers Pants
ALL ne-a scris următoarele despre diminețile cu Pampers Pants:

Bebe Luca este încântat de noile scutece-chiloțel Pampers Pants. El s-a trezit fericit și odihnit in fiecare dimineața. Micuții prietenelor care au beneficiat de vouchere au fost și ei tare încântați de noile scutece Pampers Pants cu fixare 360.

După o noapte odihnitoare, începe o dimineață plină de energie și bucurie. Astfel bebelușii sunt pregătiți cu zâmbetul pe buze pentru noi aventuri. Noi suntem foarte curioși să aflăm cum s-au trezit micuții și cu se simt în Pampers Pants.

Cu ajutorul noilor story template-uri poți arăta:

1.	Cum s-a trezit micuțul tău!

1. Cum s-a trezit micuțul tău!

Descarcă

2.	Cum se simte micuțul tău și cum te simți tu?

2. Cum se simte micuțul tău și cum te simți tu?

Descarcă

<a href="https://www.pampersclub.ro/ro/rutina-zilnica.jpg" download="rutinazilnica">Descărcare</a>

3. Rutina de dimineață a micuțului tău!

Descarcă

În continuare așteptăm fotografiile voastre de dimineață, pe care puteți încarcă aici. Iar cu ajutorul instrumentului de raportare puteți să ne trimiteți link-urile după postări.

@Cu toții: Cum s-au trezit micuții în Pampers Pants? Ați folosit noile story template-uri?

Dana 11/11/2020 - 16:02 ora

Distracție neîntreruptă cu Pampers Pants!

Deja a trecut o săptămâna de atunci când ați primit kit-urile Pampers Pants, și sperăm că ați avut ocazia de a testa cu micuții noile scutece-chiloțel Pampers Pants.

Andreea și echipa Pampers sunt foarte curioase cum se trezesc micuții în noile scutece-chiloțel Pampers Pants. Fiindcă cele mai frumoase dimineți sunt diminețile în care micuții noștri se trezesc voios și fericit. În Pampers Pants cu fixare confortabilă 360°, micuții dorm liniștiți întreaga noapte. Astfel dimineața se trezesc bucuroși și plin de energie pentru o nouă aventură! Distracție neîntreruptă cu Pampers Pants! Scopul nostru în acest proiect este de a arăta prieteniilor și altor părinți beneficiile noilor scutece-chiloțel:

Cum putem să le arătăm prieteniilor beneficiile Pampers Pants?

 1. Prin crearea fotografiilor:

  • Folosește saltea de schimbat: Pune bebelușul tău pe salteaua de schimbat, și cu ajutorul desenelor haioase poți arăta cât de bucuros s-a trezit micuțul tău după o noapte cu Pampers Pants.
  • Folosește bulele de dialog: Fă o fotografie, și arată prietenilor tăi cu bulele haioase cât de fericit s-a trezit micuțul tău în noile Pampers Pants 360°
 2. Prin împărțirea voucherelor și bulelor haioase prietenilor:

  După ce ai încercat cu micuțul tău noile scutece-chiloțel Pampers Pants, împarte vouchere cu prietenii tăi și întreabă-i și pe micuții lor ce părere au despre scutecele-chiloțel Pampers Pants.

 3. Prin distribuirea opiniei tale scriind recenzii:

  Întrebări care te pot ajuta să scrii o recenzie utilă:
  • Ce părere are micuțul tău despre noile scutece-chiloțel Pampers Pants?
  • Fixarea confortabilă 360° este blândă cu burtica micuțului tău?
  • Scrie-ne cum s-a trezit bebelușul tău în Pampers Pants?

 4. Prin folosirea noilor story template-uri:

  În acest proiect am pregătit 3 Pampers Pants story template-uri. Descarcă-le de aici și completează spațiile goale și folosește GIF-uri. Astfel poți arăta cu un story cum s-a trezit micuțul tău.

Încărcați și aici, fotografiile create în timpul proiectului.

Nu uitați, puteți să distribuiți și cu noi postările voastre, prin instrumentul de raport.

@Cu toții: Ce experiențe ați avut cu noile scutece-chiloțel Pampers Pants în timpul nopții? Ce părere au prietenii voștri despre Pampers Pants?

Dana 09/11/2020 - 14:23 ora

Pe locuri fiți gata testare!

La câțiva dintre voi au ajuns noile scutece-chiloțel Pampers Pants cu fixare confortabila 360°. Deja ați avut timp să descoperiți conținutul pachetului și sperăm că v-a plăcut pachetul. 😊

Pe locuri fiți gata testare! Cu toți știm că secretul unei dimineți fericite este o noapte de somn confortabil. Cu Pampers Pants te asiguri că îi oferi celui mic protecție întreaga noapte. Pentru că atunci când bebe e odihnit, este un bebe fericit! Echipa Pampers vrea să afle cum au trecut testul scutecele-chiloțel Pampers Pants în timpul nopții și cum s-au trezit micuții dimineața.

Cum s-au trezit micuții în Pampers?

Am adunat câteva sfaturi pentru a putea arăta prietenilor cât de fericiți sunt micuții noștri dimineața.

 1. Alege cel mai fericit moment!

  Încearcă să fotografiezi momentul când micuțul tău este cel mai fericit, așteaptă momentul potrivit.

 2. Lumina

  Vei obține fotografii vesele, mai reușite în lumina naturală. Asigură-te că este lumină destulă în camera unde vrei să faci fotografia.

 3. Accesorii haioase

  Scopul nostru în acest proiect este să arătăm prietenilor într-un mod distractiv cât de odihniți și fericiți se trezesc micuții în Pampers Pants. Folosește bulele și posterul pentru fotografii.

 4. Story template

  Cu noul Story template poți arăta prietenilor rezultatul unei dimineți fericite. Descarcă noul story template. Completează spațiile goale și folosește un GIF cât mai asemănător a reacției micuțului tău.

 5. Nu uita hashtag-urile!

  Folosește următoarele hashtag-uri: #diminetiPampersPants, #PampersPants #PampersClubRO #proiectPampersCLUB

Nu uitați să ne trimiteți fotografiile voastre și în albumul nostru de fotografii.

+ Încarcă fotografii!


UPDATE! Voucherul Kaufland este valabil până la data de: 30.11.2020!

@Cu toții: Care sunt primele impresii despre scutecele-chiloțel Pampers Pants? Aveți idei creative pentru fotografii?

Consimțământ Cookie-uri