Misiuni

Participă în Misiunea Pampers!

.

Dana 21/11/2019 - 16:42 ora

Pampers Misiune #18

În noua noastră misiune vrem să cerem părerea voastră, despre canalele de socializare?

Bine ați venit în noua noastră misiune unde vă vom întreba despre canalele de socializare!
Ați știut? Acum Pampers are cont Instagram, unde puteți urmări cele mai recente știri despre Pampers. Poți urmării aici.

De abia așteptăm opinia voastră!

S-a terminat Misiunea Pampers#18!

@Cu toții: Voi pe ce canale de socializare sunteți înregistrați? Cât de des publicați fotografii pe canalele de socializare

Rezultatele la Misiunea Pampers 18

Am fost curioși să aflăm, cât de activi sunteți pe rețelele de socializare și la final v-am invitat să urmăriți contul Pampers pe Instagram. Astfel nu veți pierde ultimele informații despre Pampers.
...96% ne-ați răspuns că sunteți activi pe rețele de socializare.
Cel mai popular canal de socializare printre voi este încă Facebook, mai mult de 97% aveți cont Facebook. ...77% folosiți rețelele de socializare pentru a vorbi cu prietenii. V-am întrebat ce fel de teme v-ar interesa pe contul Instagram Pampers 92% ne-ați scris că v-ar interesa cele mai noi promoții. ...36% urmăresc influenceri prin rețelele de socializare, iar când v-am întrebat pe cine urmăriți, mulți dintre voi ne-ați scris: Andreea Bălan. La ultima întrebare 83% ne-ați răspuns că vor să vadă pe influenceri menționați în pagina de Facebook/Instagram Pampers.

Mulțumim că ați împărtășit opiniile voastre!

Niciun comentariu
Consimțământ Cookie-uri