Împreună pentru #MiciiLuptători

Alături de mămicile noastre am creat împreună primul cântecel de leagăn pentru micii noștri luptători.⁠

.

Împreună pentru #MiciiLuptători

Pampers are grijă ca fiecare bebeluș să se dezvolte sănătos și fericit. Dar ce putem spune despre bebelușii ai căror primele momente din viață sunt cele mai grele și de părinții lor, care sunt însoțiți de frică și nesiguranță? Împreună pentru #MiciiLuptatori

Pampers susține pe micii luptători!

Pampers a creat special pentru micii luptători născuți prematur cel mai mic scutec al său pentru a-i ajuta să doarmă neîntrerupt. Încă din 2018, Pampers s-a angajat să ofere întreg necesarul de scutece pentru bebelușii născuți prematur în maternitățile din România. Aceste scutece nu se comercializează ele fiind folosite doar pe perioada spitalizării, având în vedere și dimensiunile lor foarte mici.

Susține și Tu pe micii luptători!

Somnul e important pentru toți bebelușii, însă pentru prematuri este esențial. Ajută-ne și tu prin înscrierea ta în noul nostru proiect. Aici vom discuta subiecte prețioase despre bebelușii prematuri.
Pe toata durata lunii Noiembrie, Pampers adună toate cuvintele de alint și versurile pline de emoție ale cântecelor cu care părinții își adorm copii si creează primul cântec de leagăn dedicat în cinstea tuturor micilor luptători. Cântecelul va fi finalizat la începutul lunii decembrie și postat pe rețelele de socializare și în comunitățile de mămici.
Susține și tu pe micii luptători, împărtășind cu noi idei de versuri din care Pampers se poate inspira pentru a crea primul cântec de leagăn pentru bebelușii născuți prematur.

Obiectivele proiectului Împreună pentru #MiciiLuptători:

  1. Completează chestionarul de participare.

  2. Participă pe blogul nostru, unde vom discuta subiecte interesante despre micii noștri eroi.

  3. Susține și tu pe micii noștri eroi prin trimiterea/postarea unei fotografii creative cu micuțul tău atunci când doarme și două versuri preferate pe care i le cânți atunci când vrea să adoarmă. Folosește următoarele hashtag-uri: #SomnUsorMicLuptator #PampersClubRo și etichetează (tag) Pampers Romania

  4. Urmărește pagina Pampers pe Facebook și pe Instagram.

  5. La finalul proiectului completează Chestionarului de evaluare.

Înscrie-te aici!


Înscrie-te până la data de 30.11.2020. Află mai multe despre bebelușii prematuri și susține pe eroii noștri cu versurile de leagan pe care i le cânți micuțului tău.

4 Comentarii

Zuzulici Verified Te rugăm să-ţi accesezi contul/conturile de socializare ca să-ţi confirmi profilul. 14/11/2020 - 07:56 ora

Buna ziua mi.ar placea sa particip la acest proiect.Am si eu in familie pe verisorul meu care s.a nascut prematur si este un mic erou😘🤗.Este o idee minunata si va sustin cu cel mai mare drag😘🤗

miraj_oli Verified Te rugăm să-ţi accesezi contul/conturile de socializare ca să-ţi confirmi profilul. 21/11/2020 - 20:35 ora

Este o campanie minunata! Când am nascut era o mamica in aceasta situație in salon. Am trait cu ea toate supararile si grijile.. Mamicile cu bebelusi prematuri trebuiesc sustinute si incurajate de 2 ori mai mult decat celelalte. Le este foarte foarte greu.

SilviaT • 23/11/2020 - 08:11 ora

Buna ziua!
In urma cu doi ani si doua luni am nascut o fetita de 2900 g care a avut ceva probleme cu adaptarea la mediul extrauterin si care, cred eu, dupa tot ce s-a intamplat si cum au evoluat lucrurile, a suferit pentru ca i-a fost taiat cordonul ombilical si a fost dusa de langa mama ei. Din punctul meu de vedere o mare problema in Romania zilelor noastre. Bebelusii trebuie sa stea cu mamele lor si acestea sustinute si incurajate, ajutate sa se acomodeze cu pruncii lor. Eu sufeream pe o parte pentru ca nu o aveam langa mine, iar ea pe de alta pentru ca nu eram langa ea. De fiecare data cand mergeam la terapie sa o alaptez se linistea. Manca cu pofta parca sa-i ajunga pana la urmatoarea masa. Mai mult decat atat, atunci cand se apropia ora sa merg la alaptat incepea sa planga parca ma chema (asta imi spuneau asistentele). Ma bucur ca am fost norocoase si dupa trei zile am putut fi impreuna.
Am vazut bebelusi mici, unii mai bolnaviciosi, iar cu mamica unuia dintre ei chiar m-am intalnit si dupa externare, am trecut prin niste trairi pe care nu credeam vreodata ca o sa le experimentez. A fost cumplit sa stau departe si sa nu pot face nimic pentru copilul meu, sa-i cant, sa-l strang la piept si sa-l alint.
Sustin din toata inima parintii si mai ales mamicile care trec printr-o astfel de experienta. Rabdare, putere si multa credinta in Dumnezeu!

Crinacrina • 08/12/2020 - 13:18 ora

Versuri:
Domnul sa te protejeze
Sa te binecuvinteze!
Oriunde vei fi mereu,
Sub ochii Lui Dumnezeu!

Înapoi la început

Consimțământ Cookie-uri