Active Baby

Pampers Active Baby

În proiectul Active Baby 1000 de mămici au testat scutecele Pampers Active Baby.

.

Dana 06/01/2020 - 13:34 ora

Cum au reacționat prietenii voștri când au auzit de noile scutece 2x bariere anti-scurgeri?

Mai sunt câteva zile pentru închiderea proiectului Pampers Active Baby, haideți să facem cât mai cunoscut noile scutece Active Baby, ca să putem finaliza împreună din nou un proiect cu succes. În proiectul Active Baby obiectivul nostru a fost să arătăm beneficiile noilor scutece cu 2xbariere anti-scurgeri pentru alți mămici.

Active Baby Toți cei care ați participat în proiect, sunteți ambasadorii mărcii Pampers, iar misiunea noastră ca și ambasadori Pampers este să arătăm și altor mămici și tătici beneficiile noilor scutece cu 2x bariere anti-scurgeri și să facem și mai cunoscut acest produs, prin împărtășirea experiențelor și opiniilor. Din acest motiv este foarte important să ne trimiteți răspunsurile voastre prin chestionare.

Cu ajutorul răspunsurilor de pe chestionarul de evaluare puteți rezuma opiniile voastre, și puteți evalua noile scutece Pampers Active Baby. Orice feedback este important pentru Pampers, astfel vă rugăm, pe voi să completați chestionarul apăsând butonul de mai jos:.

Trimite Chestionarul de evaluare!


Cu ajutorul răspunsurilor de pe chestionarul pentru studiu de piață putem afla opiniile și experiențele prietenilor, astfel sprijinind munca colegiilor Pampers. Cu cât mai multe răspunsuri colectam cu atât mai multe informații putem reda echipei Pampers.

Expediere sondaj!


Așteptăm răspunsurile voastre până la data de: 10.01.2020!

Cu toții: Cum au reacționat prietenii voștri când au auzit de noile scutece Pampers Active Baby? Ați completat deja chestionarele?

Dana 20/12/2019 - 10:27 ora

Cele mai frumoase momente a proiectului Pampers Active Baby!

În curând vom încheia proiectul Pampers Active Baby, dar mai avem timp până la final. Dorim să vă mulțumim pentru participarea activă în proiect, prin trimiterea fotografiilor, prin opiniile și experiențelor voastre pe care l-ați împărtășit cu noi, astfel am făcut împreună, mai cunoscut, acest produs și pentru alți părinți. Aici am colectat cele mai frumoase momente de testare a scutecelor Pampers Active Baby.

Cele mai frumoase momente a proiectului Pampers Active Baby! Mulțumim pentru fotografii: Blue2eyes, larisaaa29b, mezdrea_nico, bobo, stefilici, Faraon și Alleee_h

Lucist22 - ne-a scris următoarele despre noile Pampers Active Baby:

Am primit pachetul, am făcut și testul, iar rezultatul este peste măsura așteptărilor. Pe lângă faptul că absoarbe mai bine umezeala și aripioarele laterale de prindere sunt mai elastice, iar bebe este mai fericit și se poate juca în voie.

Și Mihaela88 era încântată de noile scutece Active Baby cu 2xbariere anti-scurgere:

Am făcut testul, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor, foloseam și înainte gama Active Baby și eram mulțumită, iar această noua gama nu m-a dezamăgit deloc, fetița a dormit liniștită toata noaptea purtând noul scutec Active Baby. Mulțumim Pampers!

De azi puteți să completați și chestionarul de evaluare, unde puteți rezuma opiniile voastre, și puteți evalua produsul. Orice feedback este important pentru Pampers, astfel vă rugăm, pe voi să completați chestionarul. Chestionarul veți găsi la profilul vostru sau prin apăsarea butonului de mai jos:


De Crăciun profitați de timp și împărtășiți beneficiile noilor scutece Active Baby, prietenilor, apoi completați împreună Chestionarul pentru studiu de piață. Click aici pentru încărcare! Nu uitați să încărcați și pe PampersClub! În continuare vă invităm să încărcați fotografiile făcute în timpul proiectului Pampers Active Baby aici.

@Cu toții: Ce v-a plăcut cel mai mult în proiectul Active Baby? Cum vi se par noile scutece?

Dana 17/12/2019 - 10:13 ora

#testActiveBaby pe social media

În ultimele zile am primit foarte multe fotografii de la voi despre testul Active Baby, care au fost publicate și pe canalele voastre de socializare, dar încă suntem departe de finalul proiectului!
Echipei Pampers, este foarte important să afle și alți părinți beneficiile noilor scutece Active Baby cu 2x bariere anti-scurgere. Prin demonstrarea testului online veți arăta altor părinți experiențele voastre despre testul Active Baby.

#testActiveBaby Atunci când distribuiți fotografiile despre test, folosiți următoarele hashtag-uri: #testActiveBaby, #ActiveBaby, #PampersClub, #PampersRO, #proiectPampersClub. Dacă distribuiți stories, căutați stickere Pampers, unde veți găsii stickere amuzante, pe care le puteți să folosiți pentru story mai distractiv.

Câteva sfaturi cum putem crea fotografii despre testul Active Baby:

  1. Asigurați-vă că fotografiile voastre sunt destul de luminoase. Cele mai frumoase fotografii sunt capturate în lumină naturală.

  2. Pentru o fotografie reușită este foarte important să focusați camera pe echipamentele de testare cu mâinile voastre.

  3. Atenție la fundal, ca să nu apară detalii deranjate, care să distragă atenția. De foarte multe ori, stricăm o fotografie frumoasă fiindcă pe fundal apar obiecte nepotrivite.

  4. Nu în ultimul rând, distrați-vă!


Nu uitați să ne trimiteți linkul după postările voastre despre testul Active Baby, prin instrumentul de raportare online.

Raportare online


În pauzele voastre: la locul de joacă sau atunci când dormi micuții voștrii să discutați cu alți mămici și părinți beneficiile scutecelor Pampers Active Baby și să completați împreună Chestionarul pentru studiu de piață. Răspunsurile puteți încărca aici?
@Cu toții: Voi ați distribuit fotografii pe canalele voastre de socializare sau pe blogul vostru personal?

Dana 13/12/2019 - 15:41 ora

Care sunt impresiile prietenilor voștri despre noile scutece Pampers Active Baby cu 2xbarieră anti-scurgere?

Scopul proiectului nostru este de a implica cât mai mulți părinți în proiect, ca să cunoască noile scutece Pampers Active Baby. Haideți să arătăm prietenilor beneficiile noilor scutece Active Baby cu 2x bariere anti-scurgere.

Test Active Baby

Cum putem arăta prietenilor beneficiile noilor scutece?

Testul Active Baby:

Acest test este o modalitate distractivă de a descoperi ce simte un bebeluș în scutec, atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi.

  1. Umpli cana cu 225 ml apă (colorată în albastru )

  2. Ia în mână noul scutec Active Baby, deschide scutecul, ținând de la capătul benzii din spate și de partea din față, astfel încât scutecul să arate ca un ”bol”.

  3. Toarnă 225 ml apă în interiorul ”bolului” și setează cronometrul pentru 2 minute.

  4. După 2 minute, întoarce scutecul cu partea interioară în sus.

  5. Ține scutecul cu ambele mâini și stoarce-l ca pe un prosop ud, răsucind ușor cu ambele mâini deasupra prosopului de bucătărie

  6. Desfă și șterge scutecul pe antebraț timp de 8-10 secunde.

Cu ajutorul Chestionarului pentru studiu de piață poți întreba 20 de prieteni despre noile scutece Active Baby. Completați împreună cu prietenii, apoi trimiteți răspunsurile lor prin apăsarea butonului de mai jos.


Cu toții: Voi deja ați făcut testul Active Baby? Cu câte persoane ați vorbit până acum despre noile scutece Active Baby?

Dana 09/12/2019 - 17:00 ora

Kitul tău Pampers Active Baby este deja pe drum!

La câțiva au ajuns noile scutece Pampers Active Baby, deja ați descoperit ce este în pachetul vostru.

Active Baby În kitul Active Baby vei găsi un pachet de scutece Active Baby pentru testări, în diferite mărimi, instrucțiuni legate de proiect și chestionarul pentru studiu de piață pentru prietenii voștri, ca să aflăm cu toții ce gândesc prietenii despre noile scutecele Active Baby cu 2xbarieră anti-scurgere!

Despachetare și testare

Cel mai emoționant moment a proiectului este descoperirea conținutul pachetului împreună cu micuțul. Citește cu atenție informațiile care apar în manualul de instrucțiuni a proiectului, și du testul la bun sfârșit!

Împărtășirea experimentelor

Distribuie pe canalul tău de socializare primele impresii şi imagini, video despre testul Active Baby, iar la finalul postului nu uita să folosești hashtag-urile: #testactivebaby #proiectPampersClub #PampersRo #ActiveBaby. Spune-ne opinia ta despre noile scutece Active Baby și prin scrierea recenziilor pe eMAG.

Completarea chestionarelor

Prin împărtășirea rezultatelor testului Active Baby și prietenii tăi pot afla beneficiile noilor scutece. Astfel au ocazia să își exprime opiniile și experiențele despre acest produs. Iar cu ajutorul Chestionarului pentru studiu de piață poți să scrii opiniile și ideile prietenilor. După completarea chestionarelor te rugăm să încarci răspunsurile prietenilor aici.

@Cu toții: Au ajuns la voi kitul Pampers Active Baby? Voi cu cine ați deschis?

Consimțământ Cookie-uri