Momente Pampers

Momente extraordinare din viața ta ca părinte

Momente Pampers · Tutorial · Condiții de participare
Momente septembrie Felicitări: AnaMatei, DeliaMares, și CrisM

Tema Momente Pampers octombrie: Halloween: în rolul principal dovleacul portocaliu 🎃

În octombrie, natura se colorează în portocaliu. În timp ce devine afară întuneric și frig, noi schimbăm activitățile de afara cu cele de dinăuntru. În această perioada ne bucurăm cel mai mult de toamnă: culegem frunze, sculptăm dovlecei, sau pregătim bunătăți cu dovleac. Totodată în această lună cu mic, cu mare ne pregătim de sărbătoarea de Halloween.

Halloween este o sărbătoare foarte îndrăgită de copilași, iar cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează, fiind un prilej de petrecere și de a se pregăti pentru carnaval. În această lună suntem curioși voi cum vă pregătiți, de toamnă și de Halloween? Arătați-ne pe canalele voastre de socializare, printr-o fotografie sau video, cum vă pregătiți cu micuții voștri de Halloween. Fie că îmbrăcați cei mici în costume sau în haine portocalii, ca și dovleacul, fie că pregătiți împreună bunătăți de toamnă sau pur și simplu vă bucurați de toamnă 🍁. Iar la finalul postării vă rugăm să folosiți următoarele hashtag-uri: #PampersClub, #MomentePampers și #HalloweencuPampers.

Și în această lună așteptăm cele mai creative momente cu Pampers!

Vrei să câștigi scutece-chiloței Pampers Pants?

  1. Fă o fotografie sau un video cum vă pregătiți de Halloween cu micuțul tău purtând Pampers, apoi postează pe canalele tale de socializare
  2. Scrie-ne în comentariu de ca vă place toamna, și include următoarele hashtag-uri în descrierea postării tale #PampersClub, #MomentePampers și #HalloweencuPampers pentru a putea valida înscrierea Momentului Pampers.
  3. Asigură-te că postarea ta este vizibilă publicului!
  4. Încarcă fotografia prin apăsarea butonului de mai jos. (Trebuie să fii conectat/ă la contul tău pentru a încărca fotografia.)

Dacă ai probleme cu trimiterea Momentelor Pampers atunci click pe butonul Tutorial și acolo vei găsii un video care te va ajuta sa ne trimiți Momente Pampers.

Trimite Momentul tău Pampers!

Pregatiti de Halloween

De place toamna pentru ca ne place sunetul facut de frunzele uscate? Ne place sa le facem sa zboare, si pentru ca Halloween. #PampersClub #MomentePampers #HalloweencuPampers

Voturi8
Apreciază8

Împărtășește momentele tale Pampers:

Consimțământ Cookie-uri