Momente Pampers

Momente extraordinare din viața ta ca părinte

Momente Pampers · Tutorial · Condiții de participare

În curând vom anunța câștogătorii!

Tema Momente Pampers noiembrie: Cel mai frumos zâmbet!

Cel mai frumos cadou pentru mămici este zâmbetul primit de la micuții lor. Cu toții știm că zâmbetul unui bebeluș ne umple inimile de dragoste și de bucurie. Nimic nu e mai frumos decât să vedem micuții chicotind de bucurie. În luna noiembrie așteptăm fotografii și filmulețe cu zâmbetele micuților voștri. Arătați-ne pe canalele voastre de socializare, zâmbetul lor, iar la final nu uitați să folosiți hashtag-urile: #PampersClub, #MomentePampers și #ZambetPampers.

Și în această lună vom premia 3 fotografii/video creative cu Pampers Pants! De abia așteptăm Momentul vostru Pampers!😊

Vrei să câștigi scutece-chiloțel Pampers Pants?

  1. Fă o fotografie sau un video despre micuțul tău zâmbind în timp ce poartă Pampers, apoi postează pe canalul tău de socializare
  2. Etichetează (tag) Pampers Romania pe Facebook sau @pampers_romania pe Instagram.
  3. La finalul postului nu uita să incluzi următoarele hashtag-uri: #PampersClub, #MomentePampers, #ZambetPampers pentru a putea valida înscrierea Momentului Pampers.
  4. Asigură-te că postarea ta este vizibilă publicului!
  5. Încarcă fotografia prin apăsarea butonului de mai jos. (Trebuie să fii conectat/ă la contul tău pentru a încărca fotografia.)

Dacă ai probleme cu trimiterea Momentelor Pampers atunci click pe butonul Tutorial și acolo vei găsii un video care te va ajuta sa ne trimiți Momente Pampers.

Trimite Momentul tău Pampers!

Împărtășește momentele tale Pampers:

Consimțământ Cookie-uri