Întrebări frecvente

Citeşte aici răspunsurile celor mai frecvente întrebări despre Pampers Club.

Aspecte generale

Ce este Pampers Club?

Ca membru al comunității Pampers Club ai posibilitatea să testezi gratuit produsele Pampers, iar impresiile le poţi împărtăși cu familia, prietenii şi cei care te urmăresc pe reţelele de socializare. Poţi transmite feedback-ul tău direct către echipa Pampers şi poţi împărtăşi momentele tale minunate din viața de părinte cu ceilalți membri ai clubului.

Cum funcţionează?

Ca să participi la proiectele Pampers Club, în primul rând trebuie să te înregistrezi pe pagina web pampersclub.ro. După ce ți-ai creat un cont, ai posibilitatea să te înscrii în proiecte pe diferite teme, în cadrul cărora poţi chiar să testezi gratuit produse Pampers. Îți poți actualiza profilul oricând și poţi participa la diverse Misiuni Pampers ce au loc regulat (completarea unor scurte chestionare sau alte activităţi simple pe website). De asemenea, poţi să împărtăşeşti cu membrii clubului şi cu echipa Pampers momente speciale de familie în cadrul concursurilor tematice Momente Pampers.

Cum pot să devin membru?

Simplu, trebuie doar să te înregistrezi.

Participarea este total gratuită?

Da. Înregistrarea şi apartenenţa la Pampers Club sunt total gratuite - deci participarea nu presupune niciun cost.

Pot accesa pagina cu datele introduse pe pagina pampers.ro?

Din păcate încă nu. În prezent migrarea datelor de pe o platformă pe alta încă nu este posibilă, de aceea îţi recomandăm să te înregistrezi cu aceeaşi adresă email şi aceeaşi parolă pe care le-ai folosit la pagina pampers.ro (astfel ele sunt mai uşor de reţinut, iar pe viitor combinarea celor două profile va fi mai simplă).

Voi primi card de membru?

Nu, apartenenţa ta la Pampers Club se vede în Profilul şi pe Contul tău, astfel nu este nevoie de card pentru participare.

Proiecte

Cum pot să mă înscriu la proiectele Pampers Club?

În contul tău vei găsi informaţii despre diferite proiecte, alături de formularele de înscriere aferente. Poți aplica la orice proiect Pampers Club pe care îl consideri potrivit pentru tine și micuțul tău. De asemenea, te vom înştiinţa şi prin email în legătură cu toate proiectele Pampers Club în derulare.

În care proiecte Pampers Club pot să particip?

În oricare - poţi să te alături discuţiilor chiar dacă tu nu ai primit mostre de produs şi poţi să îţi exprimi părerea pe blog.

Misiuni

Cum pot să particip la Misiunile Pampers?

De fiecare dată când o Misiune Pampers este în desfășurare, vei fi notificat în secțiunea dedicată profilului tău și vei primi toate instrucțiunile. De asemenea,vei primi înştiinţări despre noutăţi atât pe email, cât și pe pagina principală a Pampers Club.

Momente Pampers

Cum pot să încarc pe platformă un Moment Pampers?

Rapid şi simplu: dă click pe butonul Momente Pampers din meniu, unde poţi să împărtășești cu noi cele mai frumoase Momente Pampers ale tale.

Când va fi publicat Momentul Pampers pe care l-am încărcat?

Echipa noastră verifică fiecare Moment Pampers înainte de publicare. Atunci când materialul tău va fi publicat, vei primi o notificare prin email. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un Moment Pampers sunt: să fie o postare deja existentă pe unul dintre profilele tale de pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram sau YouTube), să fie o postare publică și să trimiți link-ul complet al postării către echipa noastră.

Cum alegeţi câştigătorii concursului "Momentul Pampers al lunii"?

Alegerea Momentului Pampers al lunii se face pe două criterii: pe baza numărului de voturi primite de la membrii Pampers Club, respectiv în ce măsură corespunde postarea criteriilor tematicii lunare alese de Pampers Club şi condiţiilor generale ale [Criteriilor de participare](link: Regulamentul de participare Momente Pampers)

Pot trimite prin email fotografii sau înregistrări video pentru a le înregistra ca Momente Pampers?

Prin email nu ne poţi trimite Momente Pampers. Momentele Pampers pot fi distribuite pe platforma Pampers Club (cu ajutorul unui link) numai dacă anterior au fost făcute publice pe Facebook, Instagram sau YouTube.

Scutece Pampers

Sunt toate materiile prime folosite pentru produsele Pampers sigure?

Toate materiile prime folosite pentru scutecele şi şerveţelele Pampers au fost atent testate pentru a se ridica la ce mai înalte standarde de protecție. Scutecele noastre sunt purtate zilnic de milioane de bebeluşi pe tot globul.

Ce se întămplă dacă bebelușul meu are o iritație?

Din păcate, eritemul fesier este foarte frecvent și se poate produce din numeroase cauze, inclusiv prin introducerea unui aliment sau medicament nou în regimul bebeluşului. Mai mult de jumătate dintre bebeluşii între 4 şi 15 luni dezvoltă cel puțin un episod de eritem fesier, iar aproape toți trec printr-o astfel de experiență înainte să facă trecerea la oliţă. Putem evita iritațiile dacă schimbăm imediat scutecele murdare şi asigurăm o îngrijire adecvată pielii bebeluşului.

De ce apar scurgeri din scutec?

Deoarece fiecare bebeluş este unic, scutecul uniforizat se mulează diferit pe corpul fiecăruia. Echipa Pampers a studiat cu atenție mii de bebeluşi pentru a dezvolta un scutec care să se muleze bine şi să prevină scurgerile. Cu toate acestea, dacă marginile scutecului sunt întoarse spre interior, pot apărea scurgeri. Pentru a preveni acest lucru și a ne asigura că scutecul se va mula mai bine, putem aranja marginile scutecului folosindu-ne de degete.

Scutecul va prezenta scurgeri şi dacă capacitatea de absorbţie a stratului hidrofil din interior nu corespunde cu cantitatea de urină produsă de bebeluș. Dacă greutatea micuţului tău se apropie de limita superioară recomandată pentru mărimea scutecului folosit, poţi trece cu încredere la un scutec cu un număr mai mare, care va conține mai multă substanţă absorbantă.

Motivele decorative colorate de pe scutecele Pampers nu prezintă niciun pericol pentru pielea bebeluşilor?

Niciunul. Toate vopselele au fost testate cu atenție la cele mai înalte standarde pentru a demonstra că sunt lipsite de orice risc. Aceste vopsele sunt hipoalergene şi nu afectează pielea.

Când au loc schimbări în forma sau componenţa unui scutec Pampers se efectuează teste privind siguranţa produsului?

La orice modificare adusă unui produs Pampers folosim exclusiv materiale care au fost testate cu atenție la cele mai înalte standarde. De asemenea, echipa Pampers efectuează şi testări "de teren", în care nenumărate familii încearcă produsele Pampers în ritualul lor zilnic. Astfel, Pampers a dezvoltat un portofoliu de produse ce se ridică la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă.

Şerveţelele umede Pampers

Sunt şerveţelele umede Pampers suficient de delicate pentru pielea sensibilă a bebeluşilor?

Da. Testele clinice efectuate dovedesc că şerveţelele umede Pampers nu provoacă iritaţii sau reacţii alergice, fiind recomandate pentru îngrijirea pielii sensibile și delicate a bebelușilor.

Pot folosi şerveţele umede Pampers pentru curăţarea feţei şi mâinilor bebeluşului?

Da. Chiar dacă şerveţelele umede Pampers au fost concepute în primul rând pentru schimbarea scutecelor, acestea sunt atât de delicate cu pielea bebelușilor încât pot fi folosite şi pe alte părţi ale corpului - de exemplu, pentru ştergerea feţei.

Consimțământ Cookie-uri