Despre Pampers Club

Pampers Club te invită să descoperi gratuit atât produsele noi, cât și cele existente de la Pampers, apoi să împărtășești experiențele tale cu prietenii, părinții si urmăritorii de pe rețelele sociale.

Pampers Club

Cu o mulțime de avantaje, un zâmbet sau două pe parcurs, și cu șansa de a ajuta la dezvoltarea brandului Pampers - vei dori să faci parte din Pampers Club. Ca un membru al comunității, vei:

Proiecte Pampers Club

Proiectele noastre îți oferă posibilitatea să încerci gratuit produsele Pampers (adesea înainte de a fi disponibile chiar și în magazine), să ne spui părerea ta sinceră și să discuți cu alți membri ai Pampers Club.

Iar beneficiile Pampers Club nu se opresc numai la tine, pentru că îți poți împărtăși experiențele (şi eventualele mostre de produse) cu persoanele apropriate, cu prietenii de pe Facebook, sau cu urmăritorii de pe Instagram sau YouTube.

Cum pot deveni membru al Pampers Club?

Înregistrează-te gratuit şi alătură-te Pampers Club! După înscriere, ca membru, poți să aplici pentru toate proiectele active, să te alături misiunilor Pampers Club și să împărtășești momente frumoase cu toți membrii clubului. De asemenea, te asigurăm că toate informațiile tale vor fi întotdeauna tratate cu cea mai mare seriozitate.

Distracţie plăcută!

Înregistrează-te acum

Consimțământ Cookie-uri